Дарения

Училището приема дарения под формата на книги, училищни материали, технически средства, както и парични помощи. Ако имате желание да направите парично дарение, можете да се обърнете към касиера на училището. Всички парични дарения ще бъдат оползотворени според волята на дарителя, като училището се задължава да даде пълен отчет за изразходваната сума.

Българското Училище е регистрирано по член 501(с)(3) на IRS и даренията, направени на името на училището, са освободени от федерален и щатски данък.

Ако желаете да направите дарение, моля изпратете чек на името на "BSS Kiril i Metodii" на адрес 60 Elliot St., Braintree, MA 02184.

За ваше улеснение ви предоставяме възможността да използвате сигурен метод за плащане по Интернет като използвате своята кредитна карта. За целта училището изпозва услугите на PayPal. 

Благодарим ви за щедростта.

 

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

Вашето дарение ще ни помогне да подобрим материалната база за децата в училището. С тези средства ще се закупи сграда за българското училище и културен център за българската общност в Масачузетс.